Miskolcra látogat a HUMDA Zöld Életre Valók roadshow

HUMDA Zöld Életre Valók Miskolc
Újabb városba viszik el a Széchenyi Egyetemi Csoporthoz tartozó HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. Zöld Életre Valók komplex e-mobilitási roadshow-ját. A rendezvény május 15. és 17. között Miskolcon állomásozik.

HUMDA Zöld Életre Valók országos e-mobilitási és technológiai roadshow küldetése az ismeretterjesztés a hidrogén-technológiáról, az energiatárolásról és az elektromos járművekről, azok előnyeiről, működéséről, illetve környezeti vonatkozásairól. Az országjáráson a nagyközönség közterületi installációkkal és ingyenes aktivitásokkal találkozhat.

A DVTK Stadion parkolójában szerdától péntekig várják a szervezők az érdeklődőket óvodás kortól egészen az idős korosztályig.

A Zöld Életre Valók roadshow-n a technológiai bemutatók mellett az érdeklődők többek között gokartszlalomban tehetik próbára tudásukat. A HUMDA közkedvelt Road Safety közlekedésbiztonsági programjának a tudatos közlekedővé formálás a célja. Ezek mellett az egész családot elektromos busz és e-autó kiállítás is várja, valamint e-rollereket is ki lehet próbálni Szegeden. Egy VR-szemüvegen számos, a zöld mobilitáshoz kapcsolódó virtuális „kiállítást” lehet megnézni, az energiatárolási megoldások iránt érdeklődők pedig egy interaktív falon találhatnak meg minden lényeges információt a korszerű technológiákról.

A programokról részletesen a zoldeletrevalok.hu oldalon, valamint a HUMDA felületein lehet tájékozódni.


Legutóbb Pécsen járt a HUMDA Zöld Életre Valók roadshow. Nézze meg a videóban, hogy mi minden történt!

A HUMDA Zöld Életre Valók roadshow járt már Komáromban, Nyíregyházán és  Veszprémben, Szegeden, Pécsen, Miskolc pedig utazik tovább Dunaújvárosba, Budapestre, Zalaegerszegre és Dunakeszire.

Zöld Életre Valók az online térben is

Április végén ért véget a HUMDA teljes média-mixet lefedő kommunikációs kampánya is: április 30-ig napi rendszerességgel edukáltak a fenntarthatósággal, a környezettudatossággal, a hidrogéntechnológiával és a jövő közlekedésével kapcsolatos tartalmakkal.

Összesen csaknem 20 ezer játékos vett részt a játékban, 62 ezer fenntarthatósági kihívást teljesítettek és több mint 30 ezer kvízt töltöttek ki a résztvevők.

Volt olyan játékos, aki 1476 kihívást teljesített és olyan is, aki 46 kvízt töltött ki. Egy-egy kihívást többször is lehetett teljesíteni, míg a napi kvízeket mindenki csak egyszer tölthette ki. A legidősebb játékos 89 éves volt.

A kampány mellé olyan influenszerek álltak, mint Puskás Peti színész, énekes, műsorvezető, valamint vegán aktivista, illetve felesége Dallos Bogi, énekes, műsorvezető, Tápai Szabina EHF kupa-győztes magyar kézilabdázó; Bukovicsné Békefi Daisy, a Greens of Daisy termékcsalád megálmodója, 2022-es Go Green nagykövet és Magyarósi Csaba vlogger.

A fenntarthatósági kampány eredményéről ebben a cikkünkben írtunk korábban.
Forrás és kiemelt kép: HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt.

*

Írja meg Facebook oldalunkra, hogy mit gondol erről a témakörről!

https://www.facebook.com/greenponthu/

*

Tegyünk együtt a zöldebb és fenntarthatóbb jövőért!

Olvassa minden nap a Green.hu cikkeit, híreit!

 

Kapcsolódó